KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Struktura własnościowa, majątek

Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 1 w Łodzi jest jednostką organizacyjną Miasta Łodzi, prowadzoną w formie jednostki budżetowej.

Zespół jest jednostką organizacyjną Miasta Łodzi nie posiadającą osobowości prawnej.

AKTYWA TRWAŁE: 13 306 176,46

I. Wartości niematerialne i prawne

I. Rzeczowe aktywa trwałe: 13 306 176,46

  1. Środki trwałe: 13 280 372,26
    • Grunty:
    • Budynki, lokale: 13 246 993,91
    • Urządzenia techniczne i maszyny: 11 753,76
    • Środki transportu: 11 333,30
    • Inne środki trwałe: 25 804,20
  2. Środki trwałe w budowie 25 804,20

AKTYWA OBROTOWE: 158 473,67

I. Zapasy: 1 054,73

II. Należności krótkoterminowe: 114 050,50

III. Środki pieniężne: 40 784,60

IV. Rozliczenia międzyokresowe 2 583,84

SUMA AKTYWÓW: 13 464 650,13

Stan na 31.12.2019 r.

Podmiot udostępniający informację:
Zespół Szkół Ogólnokształcących nr 1 w Łodzi
odpowiada: Janusz Brzozowski
data: 30-09-2020
wytworzył: Anna Pakuła
data: 30-09-2020
data: 30-09-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 30-09-2020 - Edycja treści
  • 10-07-2018 - Edycja treści
  • 18-07-2017 - Edycja treści
  • 05-04-2016 - Edycja treści
  • 26-09-2015 - Edycja treści
  • 03-05-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 30-06-2011 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 811