KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Pedagogiczna

Imię i nazwisko

Przedmiot

Aleksandra Bonisławska

Język polski

Beata Andrzejczak

Język polski

Renata Krochecka

Język polski

Magdalena Chojnacka

Język polski

Natalia Błaszczyk

Język polski

Sylwia Blomberg

Język polski

Beata Kawczyńska

Język polski

Anna Jarosz

Język angielski

Hanna Kaźmierczak

Język angielski

Ewa Szymczak-Mazur

Język angielski

Beata Wojciechowska

Język angielski

Małgorzata Mencel – Owczarek

Język angielski

Małgorzata Oleś

Język angielski

Dagmara Winkler-Janicka

Język angielski

Elżbieta Rembowska

Język angielski

Rafał Kaźmierczak

Historia, WOS, EDB

Grażyna Klimczak

Język niemiecki

Katarzyna Maciążak

Język niemiecki

Anna Balewicz

Język hiszpański

Karen Piera

Język hiszpański

Ewelina Pajor

Język hiszpański

Israel de la Fuente Aranda

Historia i geografia w języku hiszpańskim

Magdalena Joachimiak

Język francuski, język hiszpański

Ewa Łysiak - Palmąka

Język hiszpański

Alfonso Alvarez Marcos

Język hiszpański, Literatura hiszpańska

Walentyna Miksa

Język rosyjski

Janusz Brzozowski

Matematyka

Ewa Wachowicz

Matematyka

Beata Kluska

Matematyka

Aleksandra Opłatowska

Matematyka

Mleczko-Wrzosek Joanna

Matematyka

Violetta Kulesza

Matematyka

Cezary Opłatowski

Fizyka

Joanna Tarczyńska

Chemia

Dorota Sobajda

Chemia

Tomasz Jakubczak

Biologia

Olga Andrzejczak

Biologia, chemia

Joanna Stolarek

Biologia

Elżbieta Rosiak

Historia

Bogumiła Olędzka

Historia

Bożena Woch-Żyszkiewicz

Historia

Małgorzata Goździecka

Historia

Wojciech Karcz

Geografia

Tomasz Charciarek

Geografia

Magdalena Matuszewska

Przedsiębiorczość

Anna Góralczyk

Informatyka

Anna Urbanek-Piontek

Informatyka

Tadeusz Kozłowski

Informatyka

Izabela Waszczykowska

Wychowanie fizyczne

Tadeusz Szydłowski

Wychowanie fizyczne, animator sportu

Anna Chodera

Wychowanie fizyczne

Michał Cichy

Wychowanie fizyczne

Jacek Tylman

Wychowanie fizyczne

Dariusz Pikala

Wychowanie fizyczne

Patryk Spychała

Wychowanie fizyczne

Tomasz Konieczny

Wychowanie fizyczne

Agnieszka Kuczmera

Wychowanie fizyczne

Bartosz Jabłoński

Wychowanie fizyczne

Aneta Nowakowska

Wychowanie fizyczne

Bartosz Olejarczyk

Wychowanie fizyczne

Rafał Żebiałowicz

Wychowanie fizyczne

Anna Dyk

Nauczanie wczesnoszkolne

Katarzyna Błasiak

Nauczanie wczesnoszkolne

Katarzyna Fastyn

Nauczanie wczesnoszkolne

Marzena Rutkowska

Nauczanie wczesnoszkolne

Agnieszka Skowrońska

Nauczanie wczesnoszkolne

Katarzyna Kostrzewska

Nauczanie wczesnoszkolne

Karolina Kalita

Nauczanie wczesnoszkolne i świetlica

Joanna Niedźwiecka

Nauczanie wczesnoszkolne

Katarzyna Turlakiewicz

Nauczanie wczesnoszkolne i świetlica

Paweł Adamczyk

Religia

Mariusz Siciński

Religia

Renata Czaja

Religia

Agnieszka Krawczyńska

Bibliotekarz

Małgorzata Węclewska

Bibliotekarz

Małgorzata Miszczak

Pedagog

Monika Kacak

Psycholog

Ślazyk Agnieszka

Pedagog

Aldona Danielewicz-Malinowska

Muzyka

Ewa Koper

Doradztwo zawodowe

Podmiot udostępniający informację:
Zespół Szkół Ogólnokształcących nr 1 w Łodzi
odpowiada: Janusz Brzozowski
data: 30-09-2020
wytworzył: Janusz Brzozowski
data: 30-09-2020
data: 30-09-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 30-09-2020 - Edycja treści
  • 21-10-2019 - Edycja treści
  • 26-09-2015 - Edycja treści
  • 03-05-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 1048